Schrijversharten on tour: 20 november Bibliotheek Bennekom

Op 20 november steken de Schrijversharten de gemeentegrens van Wageningen over. Zij luisteren in Bennekom het eeuwfeest van de bibliotheek op tijdens een speciale avond.
In een speelse en interactieve setting lezen ze voor uit hun werk en onderwerpen ze zich aan soms ongemakkelijke vragen.

Schrijversharten is het collectief van de schrijvers Martijn Adelmund, Annie van Gansewinkel en Laurens van der Zee. Zij hebben de afgelopen maanden elkaars werk en dat van zichzelf onderzocht. Wat drijft hen als schrijvers en dichters, op welke hobbels stuiten ze en welke plannen hebben ze? Zij betrekken de bezoekers van de bibliotheek in Bennekom nadrukkelijk bij hun zoektocht.
Zo bepalen de toeschouwers welke vragen aan de orde komen uit de lijst die gebaseerd is op de beroemde vragenlijst van Marcel Proust.
De avond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.
Bibliotheek Cultura Bennekom, Hogeweg 23 Bennekom (in gebouw Collage)

Martijn, Laurens en Annie willen door uiteenlopende activiteiten het proces en de achtergronden van het schrijven zichtbaar maken. Ze deden dat al in Wageningen tijdens publieksactiviteiten in Schrijversharten Café met een interview door Frénk van der Linden, Culturele Ronde, Bevrijdingsfestival, Leeffestival en Oogstfeest.
In de bibliotheek is tijdens deze avond een foto-impressie te zien van die activiteiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>